Saker man ofta missar i en flyttstädning

Flyttstädning kräver noggrannhet

Ska du flyttstäda och du har ingen aning om vad du ska göra?
Här finns dom vanligaste missarna man gör när man ska flyttstäda.
När man flyttar från en lägenhet så brukar man få ett protokoll eller en punktlista med punkter som ska göras. Är man ingen människa som är van att städa så kan det lätt bli saker man missar.

Städfirma Stockholm

Ta hjälp av ett professionellt städföretag

Finns det ont om tid på grund av arbete eller andra förhinder så finns det en städfirma i Sundbyberg. Dom erbjuder inte bara flyttstädning utan även
Flytt & Transporthjälp där man får hjälp med packning och lån av kartonger.
Självklart hjälper dom till att flytta bohaget till det nya samt lämnar det gamla välstädat och godkänt.

Vanliga missar i en flyttstädning

  • Bakom elementen

Många missar att det samlas massor med dammpartiklar bakom elementen.
Tycker man att det är kallt i bostaden så kan det bero på ostädade element.

  • Bakom vitvaror

Många har ju hört att man ska städa bakom spisen men det gäller även kylskåp och tvättmaskin. Man får vara försiktig när man drar ut kyl och frys då du ska hålla koll på sladden.

  • Golvbrunnar

Detta är det vanligaste man missar i badrum och tvättstugor. Hår och hudrester har en tendens till att fastna i golvbrunnen. Detta orsakar ofta att vattnet rinner undan långsammare. I vissa fall befinner sig golvbrunnen under badkar där man inte ser den. Man kan lossa sidan på ett badkar för att komma åt brunnen.

  • Fågel, fisk och mittemellan

Kommer du ihåg den leken när man var liten? Oavsett så är det oftast lister och karmar längst upp som man missar. Torka av ovansidan på dörrar, luckor samt dörrkarmarna. Köksskåpen är oftast värst att torka av på grund av fett från matlagning. Ett tips är att när du flyttar in så lägger du ett lager gladpack ovanpå skåpen. På så sätt är det bara att  plocka av och kasta när du flyttar i framtiden.