Snus är snällare mot hälsan än cigaretter

Har du någonsin funderat på fördelarna med snusning jämfört med att röka cigaretter?

Det är ingen hemlighet att rökare är överrepresenterade i sjukvården när det kommer till lung- och cancersjukvård.
Anledningarna till detta är många. Hur vi lever påverkar hur vårt DNA programmeras och rökningen är skyldig till att programmera om en människas DNA.
Att sedan cigarettröken innehåller tjära och andra hemskheter som sätter sig på stämband i luftrören och inte minst i  lungorna är ännu en anledning till sen stora representationen i sjukvården.

Dessa exempel bör vara argument nog att byta ut rökningen mot snus Stockholm. Om vi nu ska gå visare till trevligheterna  med snus är dels att det luktar mycket mindre och dessutom bättre.

Det finns även mycket fler smaker att välja mellan, köpa snus är mycket trevligare för andedräkten dessutom.

Snusning stör inte din omgivning på samma sätt som rökning gör, som även är skadlig för andra i din närhet.  Snusning kan gå under radarn och behöver inte ens dra uppmärksamheten till sig.

Ett annat argument är att du i princip kan snusköp var du vill, en rökare måste först och främst gå ut. Men inte ens detta är nödvändigtvis tillräckligt med de nya lagarna kring rökning i allmänhet. Nu för tiden kan man som rökare bli bortschasad i oändlighet innan man tillslut finner ett avskärmat litet hörn att få stå kvar i. Det enda en snusare behöver tänka i på sociala sammanhang är diskretion som att inte lägga in en prilla mitt framför någon som sitter och äter eller liknande. Sunt förnuft egentligen.

Världen och samhället förändras hela tiden och en sak som är säker är att det inte kommer bli lättare att vara rökare. Varför inte bara ta beslutet att börja testa de oändliga valmöjligheterna i snusets värld?

Fördelarna överväger definitivt nackdelarna, eller hur?