Vad gör man åt en livsfarlig trappa.

Gör något åt din trappa.

En hal trappa är något av det farligaste man kan ha i sitt hem.
Det kan även vara så att det är hål i trappan eller det finns sprickor som strumpor fastnar i. Känner du igen dig i något av dessa exemplen så är det dags att renovera trappan. Att anlita ett företag som utför trapprenovering Göteborg där man bor är ganska enkelt och prisvärt. Att gå igenom hela trappan och byta ut alla stegen till massiv ek är inte det enda som görs.
Genomgång av bärande detaljer och renovering av allt runtomkring skapar en enastående helhet. En trappa som är renoverad lyfter verkligen helhetsintrycket i bostaden för att trappan är oftast det man ser från alla rum.
Värdet på bostaden ökar och man kan känna sig trygg utan att vara rädd för att halka ner på hala trappsteg. Hårdoljevaxning med halkskydd är det vanligaste tillägget där man får en riktig snygg finish med säkerheten i fokus.
Ibland räcker det med trappmålning Göteborg där man fyller i ojämnheter, slipar det fint och täcker med en slitstark färg. Här har man flera olika alternativ på färger och kan anpassa efter vad som passar bostaden bäst estetiskt.

Renovera trappa Göteborg