Classic Travel

Classic Travel är din resekonsult som grundades 1994 och är en av Sveriges äldsta researrangörer med bokning av resor online. Vi hyr ut lägenheter i USA, Europa, Afrika och Asien och arrangerar även kompletta paketresor. Vi fokuserar på att ge våra kunder unika reseupplevelser med bästa möjliga service. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med din resa och vi erbjuder hjälp, både innan avresa, på plats och vid hemkomst.

Kunskap & erfarenhet

Tack var våra många år i branschen får du som kund hjälp av kunnig personal med stor erfarenhet från hela världen. Vi är en den lilla resebyrån men de stora möjligheter. Du får personligt anpassad hjälp med utvalda, handplockade lösningar som passar dig. Det är dessutom inte dyrare att boka dina resor med oss än hos större bokningssidor på nätet.

Vi erbjuder service dygnet runt så att ni alltid kan nå er resekonsult. Kontaktar du oss så hjälper vi dig alltså med de bästa resorna online och boende som passar dig.

Resor över hela världen

Classic Travel hjälper dig med resor online över hela världen. Vi har resor till alla jordens hörn, till resmål som passar alla önskemål. Vill du ha en storstadssemester i Paris eller en upplevelseresa i Afrika? Vi hjälper dig med allt.

Asien

Vi erbjuder underbara resor till Thailand, Indonesien, Malaysia, Burma, Vietnam, Kambodja, Sri Lanka och Maldiverna. Allt från underbara sol & badresor till rundresor och kombinationsresor. Om du är intresserad, gå in på vår sida“Go Far East”där du kan läsa om alla våra resor till det fantastiska Asien.

Europa

På vår sida ”Go to Paris” hittar du allt du behöver veta om våra resor till Frankrike. Allt från möblerade lägenheter i centrala Paris till små hus och lägenheter på Franska Rivieran och du kan hyra både kortare och längre tid.

Har du inte hyrt hus eller lägenhet förut kommer du upptäcka att det finns många fördelar att bo i lägenhet eller hus jämfört med att bo på hotell. Du får ofta tillgång till balkong eller terrass, eller till och med trädgård. Du har också tillgång till kök där du kan fixa din egen frukost och laga din egen mat. Och hyr du e lägenhet i centrala Paris kommer du även att känna dig mer som en “äkta” Parisare.

Afrika

Låter Maldiverna, Seychellerna eller Mauritius lockande? Afrika har massor att erbjuda dig med sin underbara stränder och vackra vatten. En resa hur är verkligen en riktig drömresa och då är det viktigt att du får den rätta hjälpen att boka något som passar dig.

Dessa resor är för dig som söker det ”lilla extra”. Med oss får du personlig hjälp med din resa för att skapa en unik resa bara för dig. Vi har erfarenhet och kunnandet för att ge dig det och vårt motto är ”different is good”. Titta in på vår sida ”Go to Mauritius” för att

läsa mer om resor till just Afrika.

USA

Hyr du en lägenhet New York kommer du garanterat känna dig som en äkta ”New Yorker”. Vi erbjuder allt från mysiga små studios till större paradvåningar och hus. Alla boendealternativ är fullt utrustade och inspekterade av oss.

Vi kan dessutom hjälpa dig med utflykter, guidade turer och evenemang i New York. Vi har även ett väldigt populärt tilläggspaket till andra delar av USA och till andra länder.

Med det kan du kombinera New York med Las Vegas, Miami, Västinden eller Mexiko? Här finns ett stort utbud av olika “upplevelsepaket”. Men söker du något annat än det vi erbjuder på hemsidan, kontakta oss så hjälper vi dig.

”Go to Beach” – nyhet

Vi kommer inom kort öppna en ny sida som vi kallar “Go to Beach”. Här kommer du som gillar sol och bad hitta resor som passar dig – till exempel Karibien, Mexiko och Söderhavet. Du kan då hyra fantastiska hus och lägenheter som alla ligger vid fantastiska stränder.

“Go to Beach” öppnar alltså inom kort och du hittar med information på vår hemsida.