Starta företag och hitta ditt drömkontor

Att köpa ett kontor som nystartat eller småskaligt företag kan vara svårt och skrämmande – om inte helt omöjligt. Det kräver en omfattande investering och du måste vara säker på att den blir värd i längden. Ett säkrare, enklare och mer lämpligt alternativ kan istället vara att hyra ett kontor.

Att hyra kontor Landskrona eller att hyra kontor Helsingborg kan dock också vara lite krångligt. I stan finns nämligen en hel del möjligheter, men också många som vill åt möjligheterna. Det kan resultera i att du blir utan kontor eller att du får nöja dig med ett kontor som egentligen inte alls passar med ditt företag.

Men oroa dig inte! Vi har ett tips till dig som söker efter ett företagshotell Landskrona eller ett företagshotell Helsingborg.

Ett kontorshotell som passar alla

Det finns ett kontorshotell på Skånes landsbygd som erbjuder alla förmåner och lyxiga tillbehör som de har i stan. Men det har ytterligare fördelar ändå, och det är ett perfekt alternativ till ett kontorshotell Lund eller ett kontorshotell Helsingborg.

För det första är kontorshotellet ett vackert 1800-talshus på 1500 m2 och tre våningar. Det ligger nära Skånes största städer men i en lugn och harmonisk lantmiljö. Dessutom erbjuder kontorshotellet kontor på mellan 8-1200 m2, co-workingplatser, mötes- och konferenslokaler, en 114 m2 industrilokal för produktion eller studio med 6 meter i takhöjd, en lounge, ett stort kök, ett gym med tillhörande yogasal och duschar, lagerutrymmen, representationslokaler för exempelvis event och konferenser, samt utomhusmiljöer som lämpar sig för arbete, vila eller träning.

På grund av alla förmåner och fördelar som kontorshotellet har att erbjuda så passar det stora företag såväl som små. Ni kan mötas och utvecklas tillsammans i den stora byggnaden och ta del av lyxen att ha allt på samma plats.

Så slopa idén om ett kontorshotell Landskrona eller ett kontorshotell Helsingborg och välj istället ett lantligt kontorshotell som medför oändliga möjligheter.