Tips inför köp av park- och grönytemaskiner

Om du har ansvar över en kyrkogård, en golfbana, en innergård eller en allmän park, så vet du säkerligen hur hjälpsamt det kan vara att ha rätt maskiner till hands. Grönytemaskiner som ferrari gräsklippare har många användningsområden som inte bara gör arbeten i park- eller grönområden mer effektiva och snabba. De är även användbara gällande arbetarens hälsa och effektivitet.

Vilka grönytemaskiner rekommenderar vi?

Några av de grönytemaskiner vi anser bäst och mest värda att investera i är exempelvis Gianni Ferrari Turboloader. Detta är en maskin som fungerar perfekt antingen i trädgårdar, för offentligt underhållsarbete, för jordbruk, för byggnadsarbete och för materialhantering.

Gianni Ferrari Turboloader har hjullastare, teleskoplastare och kompaktlastare och dess chassi och hjulkomposition ger en snäv svängradie och minimalt marktryck. Detta gör att Gianni Ferrari Turboloader kan bli manövrerad i trånga utrymmen utomhus såväl som inomhus, samt att den lämpar sig utmärkt till grönyteskötsel av alla möjliga olika slag.

En annan mångsidig och användbar grönytemaskin vi rekommenderar är Gianni Ferrari PG. Detta är en proffsmaskin som är kompakt och liten såväl som kraftfull, och trots att den främst är en gräsklippare och uppsamlare så fungerar den även bra med många andra applikationer. Exempelvis kan den agera sandspridare, rengörare, sopmaskin och snöborttagare.

Gianni Ferrari PG lämpar sig därför lika bra året om, samt i privata områden såväl som allmänna. Den går även utmärkt att köra på allmänna vägar.

Vilka fördelar bör du leta efter?

Vilka fördelar du bör vilja ha är svårt att säga eftersom att det beror på vilken maskin du väljer. Du bör välja en maskin med ett rimligt pris, med bra recensioner samt från ett varumärke du litar på. Dock bör den även fungera bra till dess syfte, och gärna vara så mångsidig att den kan användas till annat.

Några ytterligare fördelar som kanske inte är lika självklara är exempelvis att det finns uppvärmd och ergonomisk hytt, så att den kan bli använd under långa perioder.