Unika smycken till våren

Våren står för dörren och för många betyder det en önskan om en uppdaterad garderob både vad gäller kläder, smink och accessoarer. Att handla skönhet på nätet (där smink och smycken kan ingå) är vanligare än någonsin och faktum är att din uppdaterade skönhetsgarderob bara är ett klick bort.

Men vad gäller just smycken och accessoarer kan det vara knepigt när en inte vet vad som är ens ”stil”. Om du vill komma bort från massproducerade flerpackssmycken bör du rikta din blick mot Caroline Svedboms handgjorda smycken. Märket består av handgjorda smycken som designats i Sverige och tillverkas i Grekland i en mindre fabrik. Caroline Svedbom Jewelry består av exklusiva och vackra smycken i färg med en feminin design. Dessa smycken kännetecknas just oftast av sina färgstarka Swarovskikristaller.

Oavsett om du lockas av färgstarka detaljer eller dras mer till det stilrena och enkla finns alla tänkbara smycken för dig. Fördelen med dessa smycken är att de är precis lika snygga till jobbet som till festen och det finns något för dig oavsett om du gillar lite mer diskreta smycken eller större statementsmycken.

Allt från varumärket är handgjort och grundidén bakom designen är att framhäva skönheten i den personen som bär smycket. Alla smycken är utformade i en tidlös design för att kunna vara hållbara över tid och inte bli omoderna. På så sätt kan du handla ett snyggt smycke nu och det kommer vara lika snyggt och aktuellt om 10 år. Det är dessutom den perfekta gåvan att ge bort i julklapp, examensgåva eller födelsedagpresent.

Att bara hitta ett favoritsmycke bland alla dessa godingar kan vara svårt, så det bästa är att välja något som passar de tillfällen du brukar använda smycken i. Tänk att smycket ska passa lika bra i vardagslunket som under partyhelgen. Alla vackra smycken från Caroline Svedbom har burits av både kungligheter och kända personer i media. Det är det perfekta valet för dig som önskar en exklusiv detalj i vardagen för att sätta pricken över i:et till din outfit. Kolla in vilka Caroline Svedbom smycken som kan passa dig!